Samenwerken

voor interieurarchitecten

Bij Skarson begrijpen we dat u als interieurarchitect op zoek bent naar een betrouwbare leverancier die een breed assortiment aan mogelijkheden biedt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren op maat gemaakte stalen, houten en aluminium deuren, evenals stalen en houten trappen. Daarnaast bieden wij trapleuningen en balustrades, kantoorwanden, vouwwanden en buitenpuien. Elk van deze producten wordt volledig op maat gemaakt, zodat u elk project naar uw eigen specificaties kunt realiseren. Kortom, wij bieden oplossingen voor iedere ontwerpidee!​​​​​​​

stalen deuren bij Skarson

deuren


Onze maatwerkdeuren kunnen van de volgende materialen

gerealiseerd worden. Aluminium, staal en hout. Onze aluminium en houten deuren worden voornamelijk binnen in een woning geplaatst aangezien deze deuren geen isolerende werking hebben. Onze stalen deuren kunnen wel als bijvoorbeeld buitendeur geplaatst worden, deze deuren hebben wel een isolerende werking.

Trappen


Onze maatwerk trappen kunnen gerealiseerd worden van de volgende materialen: staal en hout. U kunt kiezen voor een volledige stalen of houten trap maar een combinatie van staal met hout wordt tegenwoordig ook veel gekozen. Bij staal kunt u uw stalen trap laten coaten in verschillende RAL-kleuren, bij hout heeft u de keuze uit verschillende oliën om uw houten trap te verzorgen en te voorzien van een andere kleur.

Houten trap van Stairlux
Metalen kantoorwanden met glas

kantoorwanden


Deze wanden worden gerealiseerd van aluminium. Bij onze glazen kantoorwanden heeft u de keuze uit verschillende soorten glas. Vaak wordt dit met de klant afgestemd wat belangrijk is per situatie. Bij bijvoorbeeld een vergaderruimte is het belangrijk dat de ruimte geluidddempend is. Hier wordt dan vaak akoestisch glas toegepast. Mocht het belangrijk zijn dat u de situatie wilt afsluiten, dan kunnen we werken met bijvoorbeeld mat glas of (switch) folie.

Groot aanbod van producten


Wij werken met verschillende materialen, met staal, aluminium en hout. Van deze prachtige materiaalsoorten maken wij deuren, trappen, trapleuningen, balustrades, vouwwanden, kantoorwanden en buitenpuien.
Bent u benieuwd geworden naar onze producten? Vraag dan hier onze samplebox aan om een goed beeld te krijgen van onze verschillende materialen waar wij mee werken!

Samplebox Skarson

Balustrades en trapleuningen


Deze worden gerealiseerd van staal, aluminium en hout. Ook hierbij heeft u de keuze om ze te laten coaten in alle klassieke RAL-kleuren. Bij onze balustrades kunt u kiezen uit een balustrade van staal maar het is ook mogelijk om glas hierin te verwerken.

stalen balustrade
Vouwwanden bij Aluwdoors

vouwwanden


Onze vouwwanden zijn gemaakt van aluminium. Deze worden voornamelijk geplaatst in een veranda of tuinkamer. Dit omdat onze vouwwanden niet geïsoleerd zijn waardoor ze goed toe te passen zijn in een veranda of tuinkamer. Op die manier kunt u heerlijk
​​​​​​​na-zomeren in uw veranda.

Buitenpuien


Deze worden gerealiseerd van staal en hebben wel een isolerende werking. Ook de buitenpuien worden volledig op maat gemaakt. Het voordeel hieraan is dat u precies uw wensen werkelijkheid kunt laten worden. We nemen graag uw situatie samen door voor een goede passende oplossing!

Buitenpui van Steellife

WAAROM SKARSON?


Bij Skarson bieden we een breed assortiment aan producten en materialen, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Naast ons uitgebreide productaanbod kunt u bij ons ook kiezen uit diverse opties, zoals verschillende glassoorten en kleuren, grepen, vakverdelingen en allerlei coatings, kleuren en oliën. Elk product wordt volledig op maat gemaakt, zodat u niet gebonden bent aan standaardafmetingen.


Bij Skarson nemen we de zorg uit handen. Het hele proces, van het bespreken van uw wensen tot de oplevering van het project, kunt u aan ons overlaten. Onze fabrieken bevinden zich in Nunspeet, naast onze showroom. U bent van harte welkom om tijdens uw bezoek aan een van onze showrooms ook een kijkje te nemen in onze fabriek. We zien uit naar een prettige samenwerking en prachtige projecten!

Benieuwd geworden naar onze producten en mogelijkheden?


Onze collega Johan vertelt u graag meer over al de mogelijkheden en voordelen van Skarson! Neem direct contact op en boek uw showroombezoek via de onderstaande knop.