samenwerken

voor architecten

Bij Skarson begrijpen we dat u als architect behoefte heeft aan een betrouwbare leverancier met een breed assortiment aan mogelijkheden. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden op maat gemaakte stalen, houten en aluminium deuren, evenals stalen en houten trappen. Daarnaast leveren wij ook trapleuningen, balustrades, kantoorwanden, vouwwanden en buitenpuien. Al onze producten worden volledig op maat gemaakt, zodat we aan elke wens kunnen voldoen. Kortom, bij Skarson vindt u alles wat u nodig heeft voor uw projecten!​​​​​​​

stalen deuren by Skarson

deuren


Onze maatwerkdeuren kunnen van de volgende materialen gerealiseerd worden. Aluminium, staal en hout. Onze aluminium en houten deuren worden voornamelijk binnen in een woning geplaatst aangezien deze deuren geen isolerende werking hebben. Onze stalen deuren kunnen wel als bijvoorbeeld buitendeur geplaatst worden, deze deuren hebben wel een isolerende werking.

Trappen


Onze maatwerk trappen kunnen gerealiseerd worden van de volgende materialen: staal en hout. U kunt kiezen voor een volledige stalen of houten trap maar een combinatie van staal met hout wordt tegenwoordig ook veel gekozen. Bij staal kunt u uw stalen trap laten coaten in verschillende RAL-kleuren, bij hout heeft u de keuze uit verschillende oliën om uw houten trap te verzorgen en te voorzien van een andere kleur.

stalen trappen by Skarson
kantoorwanden by Skarson

kantoorwanden


Deze wanden worden gerealiseerd van aluminium. Bij onze glazen kantoorwanden heeft u de keuze uit verschillende soorten glas. Vaak wordt dit met de klant afgestemd wat belangrijk is per situatie. Bij bijvoorbeeld een vergaderruimte is het belangrijk dat de ruimte geluiddempend is. Hier wordt dan vaak akoestisch glas toegepast. Mocht het belangrijk zijn dat u de situatie wilt afsluiten, dan kunnen we werken met bijvoorbeeld mat glas of (switch) folie.

Groot aanbod van producten


Wij werken met verschillende materialen, met staal, aluminium en hout. Van deze prachtige materiaalsoorten maken wij deuren, trappen, trapleuningen, balustrades, vouwwanden, kantoorwanden en buitenpuien.
Bent u benieuwd geworden naar onze producten? Vraag dan hier onze samplebox aan om een goed beeld te krijgen van onze verschillende materialen waar wij mee werken!

Samplebox Skarson

Balustrades en trapleuningen

Deze worden gerealiseerd van staal, aluminium en hout. Ook hierbij heeft u de keuze om ze te laten coaten in alle klassieke RAL-kleuren. Bij onze balustrades kunt u kiezen uit een balustrade van staal maar het is ook mogelijk om glas hierin te verwerken.

balust
Vouwwanden by Skarson

vouwwanden

Onze vouwwanden zijn gemaakt van aluminium. Deze worden voornamelijk geplaatst in een veranda of tuinkamer. Dit omdat onze vouwwanden niet geïsoleerd zijn waardoor ze goed toe te passen zijn in een veranda of tuinkamer. Op die manier kunt u heerlijk
​​​​​​​na-zomeren in uw veranda!

Buitenpuien

Deze worden gerealiseerd van staal en hebben wel een isolerende werking. Ook de buitenpuien worden volledig op maat gemaakt. Het voordeel hieraan is dat u precies uw wensen werkelijkheid kunt laten worden. We nemen graag uw situatie samen door voor een goede passende oplossing!

buitenpuien by Skarson

waarom skarson?


Bij Skarson bieden we een breed assortiment aan producten en materialen, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Naast ons uitgebreide assortiment kunt u bij ons ook kiezen uit diverse opties, zoals verschillende glassoorten en kleuren, diverse grepen en vakverdelingen, en een groot aantal coatings, kleuren en oliën. Elk product wordt volledig op maat gemaakt, waardoor u niet beperkt bent tot standaardafmetingen.


Bij Skarson zorgen we voor een compleet ontzorgde ervaring. U kunt het gehele proces, van het bespreken van uw wensen tot de oplevering van het project, aan ons overlaten. Onze fabrieken bevinden zich in Nunspeet, naast onze showroom.
​​​​​​​U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze fabriek tijdens een bezoek aan een van onze showrooms. We zien uit naar een prettige samenwerking en mooie projecten!


Benieuwd geworden naar onze producten en mogelijkheden?


Onze collega Johan vertelt u graag meer over al de mogelijkheden en voordelen van Skarson! Neem direct contact op en boek uw showroombezoek via de onderstaande knop.