samenwerken

voor aannemers

Wij, Skarson kunnen begrijpen dat u als aannemer op zoek bent naar een betrouwbare leverancier die ook nog eens talloze mogelijkheden kan realiseren. Dan bent u bij Skarson aan het juiste adres. Wij kunnen uw projecten namelijk voorzien van stalen, houten of aluminium deuren en stalen of houten trappen. Verder hebben wij ook trapleuningen en balustrades, kantoorwanden, vouwwanden en buitenpuien. Al deze producten worden volledig op maat gemaakt. Kortom, voor ieder wat wils!​​​​​​​

Aluminium deuren in een woonkamer van Skarson

deuren


Onze maatwerkdeuren kunnen van de volgende materialen gerealiseerd worden. Aluminium, staal en hout. Onze aluminium en houten deuren worden voornamelijk binnen in een woning geplaatst aangezien deze deuren geen isolerende werking hebben. Onze stalen deuren kunnen wel als bijvoorbeeld buitendeur geplaatst worden, deze deuren hebben wel een isolerende werking.

Trappen


Onze maatwerk trappen kunnen gerealiseerd worden van de volgende materialen: staal en hout. U kunt kiezen voor een volledige stalen of houten trap maar een combinatie van staal met hout wordt tegenwoordig ook veel gekozen. Bij staal kunt u uw stalen trap laten coaten in verschillende RAL-kleuren, bij hout heeft u de keuze uit verschillende oliën om uw houten trap te verzorgen en te voorzien van een andere kleur.

Stalen trappen met houten treden van een Skarson project
Aluminium kantoorwanden van Aluwwalls in een project van Skarson

kantoorwanden


Deze wanden worden gerealiseerd van aluminium. Bij onze glazen kantoorwanden heeft u de keuze uit verschillende soorten glas. Vaak wordt dit met de klant afgestemd wat belangrijk is per situatie. Bij bijvoorbeeld een vergaderruimte is het belangrijk dat de ruimte geluidddempend is. Hier wordt dan vaak akoestisch glas toegepast. Mocht het belangrijk zijn dat u de situatie wilt afsluiten, dan kunnen we werken met bijvoorbeeld mat glas of (switch) folie.

Groot aanbod van producten


Wij werken met verschillende materialen, met staal, aluminium en hout. Van deze prachtige materiaalsoorten maken wij deuren, trappen, trapleuningen, balustrades, vouwwanden, kantoorwanden en buitenpuien.
​​​​​​​Bent u benieuwd geworden naar onze producten? Vraag dan hier onze samplebox aan om een goed beeld te krijgen van onze verschillende materialen waar wij mee werken!

Samplebox Skarson

Balustrades en trapleuningen

Deze worden gerealiseerd van staal, aluminium en hout. Ook hierbij heeft u de keuze om ze te laten coaten in alle klassieke RAL-kleuren. Bij onze balustrades kunt u kiezen uit een balustrade van staal maar het is ook mogelijk om glas hierin te verwerken.

Houten trap van Stairlux in een Skarson project
Aluminium vouwwanden voor in uw veranda

vouwwanden

Onze vouwwanden zijn gemaakt van aluminium. Deze worden voornamelijk geplaatst in een veranda of tuinkamer. Dit omdat onze vouwwanden niet geïsoleerd zijn waardoor ze goed toe te passen zijn in een veranda of tuinkamer. Op die manier kunt u heerlijk
​​​​​​​na-zomeren in uw veranda.

Buitenpuien

Deze worden gerealiseerd van staal en hebben wel een isolerende werking. Ook de buitenpuien worden volledig op maat gemaakt. Het voordeel hieraan is dat u precies uw wensen werkelijkheid kunt laten worden. We nemen graag uw situatie samen door voor een goede passende oplossing!

Stalen buitenpui

waarom skarson?


Door ons grote aanbod van verschillende producten en materialen zijn de mogelijkheden bij ons groot. Naast alle verschillende producten die wij kunnen maken heeft u bij ons ook nog eens de keuze uit verschillende opties. Denk hierbij aan glassoorten en kleuren, verschillende grepen en vakverdelingen en natuurlijk diverse coatings-kleuren en oliën. Alle producten worden volledig op maat gemaakt waardoor u niet vast zit aan vaste maten.


Bij Skarson wordt u volledig ontzorgd. Het hele proces van het bespreken van uw wensen tot aan het opgeleverde project kunt u in onze handen leggen. Onze fabrieken zijn gevestigd in Nunspeet, vrijwel naast onze showroom. Neem gerust een kijkje in onze fabriek in Nunspeet tijdens een bezoek in een van onze showrooms. We kijken uit naar een fijne samenwerking met daarbij mooie projecten!

Benieuwd geworden naar onze producten en mogelijkheden?


Onze collega Johan vertelt u graag meer over al de mogelijkheden en voordelen van Skarson! Neem direct contact op en boek uw showroombezoek via de onderstaande knop.